Pikkukaupungin rauhassa uinuvan käsityöliikkeen yli puhaltaa raikas tuuli nimeltä Saskia Soikkeli. Sanavalmiin Saskian eksoottinen olemus sähköistää koko kulmakunnan. Nappikaupan daamien lisäksi myös naapuriliikkeiden myyjät tuntuvat piristyvän nuoren naisen pannessa tuulemaan.

Saskian käsissä pölyttyneestä nappikaupasta viriää pikkuhiljaa moderni tuunauskeskus ja työn lomassa naapuriliikkeen komistuksen kanssa syntyy säpinää. Mutta on Saskialla muitakin miehiä kierroksessa. Ja niin tapahtumarikas soppa on valmis - sopivasti romantiikalla maustettuna.

------------------

Voi apua! Tämä kirja oli taas muistutus siitä, että romanttinen hömppäkirjallisuus ei vain ole minun juttuni. Takakansi (yllä) kertoo kirjasta kaiken oleellisen. Siihen ei ole ainakaan minulla mitään lisättävää, paitsi että kirja oli pohjattoman tylsä. Minua kun ei yhtään kiinnosta, kenen miehen kanssa se Saskia seuraavaksi sänkyyn menee tai minkälaisia leivoksia syödään joulupäivällisillä. Huhhuh! No, tulipa luettua.

PS. Kelpaako Coelhon Alkemisti 10 klassikkoa -listalle? Elättelen tässä toivetta, että saisin senkin haasteen joskus edes aloitettua...