Heli Valkonen on epätoivoisesti rakastunut aviomieheensä. Mutta Matin ei tee mieli. Koskaan. Hän vain pelaa tietokonepelejä repsahtaneissa fleece-housuissa. Hartiahieronta on hänestä parasta läheisyyttä.

Kun hienovaraisista vihjeistä, kauniista puheista ja hemaisevista asuista ei ole apua, Heli turvautuu suoraan ja yhä suorempaan toimintaan - turhaan. Lauhkeasti ja nöyryyttävästi Matti torjuu puolisonsa lähestymiset. Missä vaiheessa hehku lopahti, ja he alkoivat puhua toisilleen kuin potilaat: "Mites sun niskat?"

Hiljainen makuuhuone johtaa tilanteisiin, joihin Heli ei välttämättä olisi halunnut. Mutta hän ei tahdo kuolla suruun.

-------------------------------------

Varmaan puolet kirjasta nauroin hysteerisesti ääneen. Tässä kirjassa oli niin kertakaikkiaan hervottomia parisuhdekuvauksia. Jotenkin kummasti tuli mieleen oma avioliitto, jos nyt miinustaa seksinnälkäisen naisen, sillä sellaista ei tästä taloudesta löydy. Sen sijaan tietokoneen ääressä kulahtaneissa vermeissä kyhjöttävä hiljainen mies on meilläkin tuttu näky.

Kirjan hauskuus väheni, kun Heli ajautui seksin puutteessa seikkailuun jos toiseenkin. Tuli melkein ahdistava olo, kun nelikymppinen nainen sillä tavalla nolasi itsensä ja meni halpaan.

Lopussa kiitos seisoo, toivottavasti jokin muukin.