Phillip Quinn on menestyvä mainosmies, joka viihtyy Baltimoren sykkeessä. Tyylikkäät ravintolat, laadukkaat viinit ja kauniit naiset ovat tämän sivistyneen sinkkuhurmurin mieleen. Kukaan ei aavista, että hän oli kerran nuorisorikollinen.

Phillip joutuu luopumaan mukavasta elämästään, kun hänen on lunastettava adoptioisälleen antamansa lupaus. 11-vuotias Seth ja Quinnin veljesten veneveistämö pitävät huolen siitä, ettei kaupungin yöelämälle jää aikaa. Kaiken lisäksi paikkakunnalle ilmaantuu salaperäinen tohtori Sybill Griffin, joka on kummallisen kiinnostunut Quinnin veljesten elämästä.

Nora Robertsin meritrilogia on lukunautinot, jonka ei soisi loppuvan ollenkaan.

------------------------

Hohhoijaa... olen kyllä täysin eri mieltä takakannen kirjoittajan kanssa tuosta viimeisestä väitteestä. Odotin koko kirjan ajan, että tämä trilogia saapuisi kunniakkaaseen päätökseensä ja minä pääsisin siirtymään mielenkiintoisemman kirjallisuuden pariin. Minusta ei kyllä ole lukemaan näitä romanttisia hömppäjuttuja. Ei kertakaikkiaan. Tai sitten tämä trilogia oli vain lajissaan surkea.

Eniten näissä kaikissa kirjoissa ärsytti miehen ja naisen välinen peli. Rikas, upean näköinen machomies kaataa sänkyyn vastustelevan naisen, joka sitten yhtäkkiä miehen syleilyssä tajuaakin, että juuri tätä hän on aina halunnut. Sekä naiset että miehet ovat läpeensä traumatisoituneita. Kenellä on takanaan seksuaalista hyväksikäyttöä, kenellä muuten vain tunnekylmyyttä ja torjuntaa vanhempiensa taholta. Mutta ei se mitään, rakkaus sulattaa jään ja parantaa haavat, sängyssä oikean ihmisen kanssa kaikki unohtuu ja lopussa hääkellot soivat.

Eli en suosittele. Ainakaan feministeille.