Cameron Quinnin maailmaan kuuluvat kilpaveneet, kasinot ja kauniit naiset. Mutta Cameronin elämä muuttuu yhdessä yössä, kun Monte Carlon luksushotelliin saapuu tieto isän onnettomuudesta. Isä vaatii ennen kuolemaansa kolmelta pojaltaan tärkeän lupauksen : heidän on palattava kotiinsa pitämään huolta yksitoistavuotiaasta Sethistä. Vain rakkaus isää kohtaan saa kolme aikuista miestä suostumaan yhteisen katon alle.

Huoleton poikamieselämä saa jäädä, kun Cameronin on opeteltava siivoamaan, kokkaamaan ja kasvattamaan kuritonta pikkupoikaa. Eikä tilanne muutu ainakaan helpommaksi, kun eräs seksikäs sosiaalityöntekijä ryhtyy valvomaan pojan kasvatusta.

----------------------------

No jaa, olihan tämä ihan ok rakkausromaani. Olen aina ihaillut Robertsin tapaa kuvailla eroottisen jännitteen kehittymistä huippuunsa. Jotenkin henkilöiden stereotyyppisyys ja juonenkäänteiden ennalta-arvattavuus vain ärsyttivät tällä kertaa. Tähän olisi kaivannut lisämausteeksi vähän jännitystä, mutta se jäi nyt puuttumaan kokonaan. Kirjassa ei oikeastaan tapahtunut mitään.

Cameron eli tuttavallisemmin Cam on kreikkalaista jumalaa muistuttava playboy, joka kiehuu, kuohuu ja käy päälle heti, kun jokin asia ei mene hänen mielensä mukaan. Anna on huippuammattilainen työssään, mutta kun lumoava asiakas heittäytyy flirttailemaan, saa sosiaalityöntekijän rooli jäädä sivuun. Tällaista puolifeminististä lukijaa ärsyttää, kun Cameron pyörittää Annaa niin kuin tahtoo ja saa tämän aina halutessaan riisuutumaan. Lopussa Anna kykenee sentään hiukan näyttämään kynsiään ja hetkauttamaan itsevarman Cameronin mielenrauhaa. Kaikesta jää silti päällimmäiseksi tunne, että alfaurokset hallitsevat tätä maailmaa ja kun mies vie, niin nainen vain vikisee.

Sana Meritrilogia tulee kaiketi siitä, että tapahtumat sijoittuvat meren rannalle. Tässä ensimmäisessä kirjassa rakennetaan veneveistämöä ja purjehditaan. Ehkei nyt sentään olla ihan Aaltojen armoilla kuitenkaan.