Nelikymppinen sairaala-apulainen B.B. asuu äitinsä luona pienessä kylässä Yorkshiressa. HÄnen sosiaalinen elämänsä rajoittuu internetin sivustolle badguysrock. Siellä hän kyttää Albertinea, jonka kanssa hänellä on yhteinen menneisyys, ja hautoo synkkiä suunnitelmia.

Äidin ja pojan traumaattinen suhde, veljesten vihanpito ja sokean lapsineron sydämeenkäypä kohtalo ovat keskeisessä osassa, kun totuus vinksahtaneesta perheestä alkaa raottua.

---------------------

Hmmm... en oikein tiedä, pidinkö tästä. Aluksi tarina vaikutti kiinnostavalta. Äitinsä kanssa jonkinmoisessa symbioosissa elävä peräkammarinpoika B.B. kirjoittaa nettiin hurjia tarinoita elämästään, ihmissuhteistaan ja tekemistään murhista.  Badguysrock-sivuston innostuneet lukijat vaativat lisää. Myös Albertine kirjoittaa omaa versioitaan yhdessä B.B:n kanssa kokemistaan asioista, ja lisäksi Albertinen salasanan varastanut B.B. pääsee lukemaan naisen yksityisiksi tarkoittamia merkintöjä. Nämä kaikki postaukset täydentävät toisiaan ja niistä yhteensä muodostuu hyytävä tarina narsististen vanhempiensa kunnianhimon tukahduttamista lapsista. Mutta loppuosassa kirjaa kaikki heittää häränpyllyä sellaisella vauhdilla, että ainakin itse lukijana vähän väsähdin miettimään, mitä kaikki mahtaa tarkoittaa ja mihin mikäkin liittyy. Tavallaan älykäs kirja, mutta oliko jo hivenen liiankin lennokas? No, joka tapauksessa kirjan yksi pääteema tuntuu olevan se, miten helppo ihmisiä on höynäyttää, manipuloida, johdattaa uskomaan ties mitä - ja hetken päästä jo ihan päinvastaista. Tätä teemaa oli kirjassa lähestytty hyvin ja tietyllä tavalla kirjailija pyöritteli lukijaansakin miten sattui: sai uskomaan välillä sitä ja sitten tätä, kunnes lukija lopuksi ei tiennyt, mihin uskoa. Tehokasta.