Sara Elliottilla on kädet täynnä tekemistä. Kun isä on poissa ja äiti halvaantunut, jonkun on pidettävä huolta isosta talosta ja kolmesta nuoremmasta sisaruksesta. Se joku on jo kolme ja puoli vuotta ollut Sara.

Teini-ikäisten kasvattaminen ei kuitenkaan ole helppoa, kun itsekin on vasta kahdenkymmenenseitsemän eikä edes oikea äiti. Aikaa vievä työ kiukkuisine asiakkaineen ei sekään helpota tilannetta. Onneksi edes jotkut asiakkaista ovat siedettäviä, jopa miellyttäviä ja sivistyneitä. Sellaisia kuin Reuben Lister, joka kiinnostuu Sarasta ensi silmäyksellä.

Olosuhteiden pakosta Sara on painanut unelmansa opinnoista ja rakkaudesta taka-alalle. Kun vanhin veli Mack palaa kotiin Chicagoon oltuaan kolme ja puoli vuotta kadoksissa, tuntuu Saralle tarjoutuvan mahdollisuus omaan elämään. Mutta menneisyyden varjot eivät katoa hetkessä. Sara joutuu huomaamaan, ettei hän voi auttaa kaikkia - ja etteivät kaikki ole avun arvoisia.

------------------------------

Ihanaa hömppää vaihteeksi raskaamman puoleisen, Stalinin vainoja ja kansalaissodan jälkimaininkeja kuvaavan kirjallisuuden jälkeen. Sara oli kultainen äiti teini-ikäisille sisaruksilleen ja ansaitsi todella ihanan Reubenin miehekseen. Jännitystäkään ei kirjasta puuttunut, kun pahat ihmiset yrittivät sabotoida hyvien edesottamuksia. Ja loppu oli niin ruusuinen ja makea, ettei paremmasta väliä. Suosittelen hömpän nälkään!