Kuvataiteilija Mirabelle hankkii elantonsa tavaratalon hansikasosaston myyjänä ja tapailee muuatta nuorta miestä. Eräänä iltana hän löytää kotioveltaan upeat hopeanväriset hansikkaat, jotka hän on aiemmin myynyt viisikymppiselle herrasmiehelle. Ne ja mukana seuraavan illalliskutsun on lähettänyt Ray Porter, kiltti, eronnut ja upporikas mies, joka ei ymmärrä itseään eikä naisia ja yrittää parantaa tietojaan seurustelemalla tiuhaan ja samanaikaisesti useiden naisten kanssa.

Heidän välilleen kehittyvä suhde perustuu Rayn puolelta sekä himoon että aitoon välittämiseen, Mirabellen osalta hellyydenkipeyteen ja aineellisten tarpeiden tyydyttämiseen. Mutta riittääkö se?

----------------

Lainasin tämän siltä naapurilta, jonka kanssa on kisa lukemisesta. Nopeastihan tämänkin luki. Aihepiiri (rakkaus ja miehen etsiminen) ei ollut minua erityisesti kiinnostava. Mirabelle kuulostaa barbienuken nimeltä ja jotenkin barbienukkemaiseksi tarina jäikin, vaikka se oli tavallaan älylliseen tyyliin kirjoitettu, siinä oli sarkasmia ja tietynlaista hauskuutta ja tragikoomisuuttakin. Mutta jotenkin Mirabelleen oli vaikea samastua, kun hänet kuvattiin niin ulkokohtaisesti. Lukija jäi ikään kuin lasin takaa ihmettelemään tapahtumia. Kyllä tämän kuitenkin luki ja jos pitää rakkaustarinoista, niin tämä varmaan miellyttää.