Janine Donohue joutuu kohtaamaan jokaisen äidin pahimman painajaisen, kun hänen 8-vuotias Sophie-tyttärensä katoaa partioleirillä metsään. Sophie kärsii vaikeasta sairaudesta, johon hänen on otettava säännöllisesti yrttilääkettä. Janinen entinen mies Joe pitää lääkettä humpuukina, mutta Janine on hoidattanut tyttöä sillä hänen vastustuksestaan huolimatta. Janinen tukena on ollut hänen uusi miesystävänsä Lucas Trowell, joka on puutarhurina perehtynyt yrtteihin. Miehet auttavat Janinea Sophien etsinnöissä, mutta tunnelma heidän välillään kiristyy, koska kumpikin epäilee toisen motiiveja. Korven kätköissä kamppailee myös toinen äiti tyttärensä puolesta... (Teksti takakannesta, loppu puuttuu, koska päälle on liimattu kirjaston viivakoodi)

... eli jatkan omin sanoin. Tämä toinen äiti on entinen filmitähti, joka on lavastanut itsemurhansa, maksanut vanginvartijalle saadakseen murhasta tuomitun tyttärensä vapaaksi ja paennut korpimökkiin, jossa aikoo asua tyttärensä kanssa, kunnes pääsevät pakenemaan Etelä-Amerikkaan.

Kirjan juoni on kuin suoraan Kauniista ja rohkeista. Alku on kohtalaisen realistinen, mutta kun tapahtumat pääsevät käyntiin, niitä ei pysäytä mikään. Tätä ei pysty kuvailemaan tarkemmin, vaan se on koettava itse. Minun makuuni tämä oli kuitenkin liian hömppää ja humpuukia.