Pikku juttu, Miranda ajattelee kun Brendan kävelee ulos hänen asunnostaan. Lyhyt suhde muiden joukossa, niin lyhyt ettei siitä kannata mainita edes parhaalle ystävälle. Mutta miehestä ei niin vain pääsekään eroon.

Pian Mirandan sisko esittelee uuden poikaystävänsä, ja Mirandan koko elämä muuttuu painajaiseksi. Brendan kääntää läheisimmätkin ihmiset häntä vastaan ja vähitellen Miranda tajuaa kauhean totuuden (ja jälleen kirjaston viivakoodin tässä päällä.....)

-------------------------------

Nicci Frenchin kirjat ovat loistavia. Suosittelen kaikille jännityksen ystäville, mutta myös kaikille ihmismielen pimeydestä kiinnostuneille. Edellisessä lukemassani kirjassa kuvattiin kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja tässä puolestaan kuvataan puhdaspiirteisen psykopatian ilmenemismuodot. Kirjassa tulee pelottavasti esiin se, miten psykopaattia on helppo uskoa ja miten hurmaava ja vakuuttava hän osaa olla. Ei tämä ehkä syvällisin mahdollinen tutkielma ko. aiheesta ole, mutta tunnelman ja jännitteen luojana tämä kirjoittajakaksikko on aivan parhaimmillaan. Kirjaa ei voi laskea käsistään.