Landonin mieleen on ikuisiksi ajoiksi painunut nuoruudenrakastettu Jamie sekä aika, jonka he viettivät yhdessä.

Rikkaan perheen poika Landon on suosittu veikko, joka ei kanna huolta huomisesta. Hänen isällään, kiireisellä kongressiedustajalla, ei juuri ole aikaa pojalleen. Koulun teatterissa Landon kiinnostuu Jamiesta, papin tyttärestä. Jamien äiti on kuollut, ja siksi hänelle on muodostunut erityisen hyvä suhde isäänsä. Isää ja tytärtä yhdistää myös aito usko Jumalaan.

Vastakohdatko vetävät toisiaan puoleensa, vai miksi hulivilipoika rakastuu hiljaiseen tyttöön? Joka tapauksessa Landon ja Jamie ovat pian erottamattomat. Heidän onnensa näyttää täydelliseltä, kunnes kohtalo puuttuu peliin.

------------------

En olisi varmaan ikinä lainannut tätä kirjastosta, ellei minun olisi ollut välttämätöntä löytää jotain mahdollisimman ohutta luettavaa. (Naurettavaa, tiedän, sitä paitsi olen jo hävinnyt kisan...). Välttelen tämän tapaisten kirjojen lukemista normaalisti viimeiseen saakka, koska minua eivät rakkaustarinat kiinnosta, ellei niihin sisälly myös jotain jännitystä.

No, olen kuitenkin tyytyväinen, että tuli lainattua tämä, koska kirja on kertakaikkiaan lumoava pieni kertomus kahden nuoren ystävyydestä, joka muuttuu pikkuhiljaa rakkaudeksi. Kirja on kyllä todella naiivi ja pateettinen, mutta niin vain kyynelehdin viimeisten kymmenen sivun aikana kuin vesiputous.

Jos haluat lukea jotakin kaunista ja koskettavaa, mieltä ylentävää, niin kannattaa lukea tämä.