Kerry McGrath, New Jerseyssä toimiva apulaissyyttäjä, joutuu viemään tyttärensä Robinin plastiikkakirurgin vastaanotolle, kun tämä on joutunut peltikolariin. Siellä Kerry näkee naisen jonka kasvot näyttävät oudon tutuilta. Ja seuraavalla käynnillä hän näkee samat kasvot - mutta toisella naisella!

Vihdoin Kerry muistaa, ketä nämä naiset muistuttavat: Suzanne Reardonia joka oli murhattu raa'asti 10 vuotta aikaisemmin. Murhasta tuomittiin silloin Suzannen aviomies Skip, vaikka hän vakuutti syyttömyyttään. Oudointa jutussa on, että plastiikkakirurgi, tri Charles Smith, on Suzanne Reardonin isä!

Kerry alkaa tutkia Suzannen murhaa uudestaan apunaan Skip Reardonin puolustusasianajaja Geoff Dorso. Eikä hän voi lopettaa, vaikka moni näköjään haluaa katkaista hänen tutkimuksensa lyhyeen. Vasta kun Robinin henkeä uhataan, Kerry pelästyy todella...

------------------------

Tällaisista kirjoista tuntuu nykyään vaikealta sanoa oikein mitään. Ihan mukava kirjahan tämä oli, jännittävä jne. mutta ei mitenkään erityisen sykähdyttävä ja tuskin viikon päästä edes kunnolla muistan, mistä tämä kertoi.