Melina ja Gillian Lloyd ovat identtiset kaksoset ja parhaat ystävykset. Molemmat ovat älykkäitä, itsenäisiä ja menestyviä liikenaisia. Melina ehdottaa, että he vaihtaisivat osia yhdeksi illaksi: Gillian tuuraisi Melinaa tämän seuralaispalvelussa ja tapaisi Yhdysvaltain kansallissankari, ensimmäisen intiaaniastronautin, Christopher "Chief" Hartin. Gillian epäröi, sillä hän on käynyt aamulla keinohedelmöityksessä ja kaipaa lepoa. Niinpä Melina lupaakin huolehtia komean astronautin iltaohjelmasta.

Seuraavana aamuna Melina saa kuulla poliiseilta, että hänen rakas kaksoissisarensa on murhattu raa'asti kotonaan. Onko kyseessä yksittäinen psykopaatti vai voiko järjettömäntuntuisella murhalla olla muitakin syitä? Mikä on murhaajan suhde kuuluisaan uskonnolliseen johtajaan veli Gabrieliin? Melina luottaa vaistoonsa ja aloittaa omat tutkimuksensa. Apuna hänellä on eversti Hart, jonka sattuma on liittänyt kaksosten kohtaloon.

Sandra Brown tempaa lukijansa mukaan tarinaan, jonka loppu ei ole ennustettavissa. Siinä sekoittuvat rakkaus, suru, kosto, petos ja suuruudenhulluus - intohimoa unohtamatta.

---------------------------

Luin pitkästä aikaa kirjan ja ehkä tauko lukemisessa vaikutti niin, että tämä kirja tuntui ihan hyvältä huolimatta siitä, että sen juoni oli uskomatonta tuubaa. Ei muuta sanottavaa